Un xiquet de Vila-real de 4 anys ferit greu en caure al pati interior de la finca en la que viu

May 2, 2018 | VILA-REAL

(Imatge, Google – Hospital General de Castelló)

El xiquet hauria accedit a la claraboia d’un pati interior en escapar-se-li la pilota amb què estava jugant en la terrassa de la seua vivenda, que hauria cedit davant del pes

Caixabank

Un xiquet de Vila-real, de 4 anys, ha resultat ferit greu en caure al pati interior de la finca en la que viu des d’un primer pis per la claraboia de la casa. L’accident s’ha produït en una finca de pisos de l’avinguda de Castelló, fins on s’han desplaçat efectius sanitaris i de la Policia. El xiquet es troba en aquests moments a l’Hospital General de Castelló. L’alcalde i la regidora de Seguretat Ciutadana estan pendents del cas i han posat l’Ajuntament de Vila-real a disposició de la família per a qualsevol cosa que puguen necessitar. 

Benicàssim

 

Lleida

 

UAB
 

Més notícies…