El CEIP Cervantes acull l’exposició itinerant ‘Mundo de sellos’

May 2, 2018 | VILA-REAL

Durant aquesta setmana tots els alumnes del CEIP Cervantes de Vila-real passaran per ‘Mundo de sellos’, una exposició itinerant que estos dies s’instal·la al hall del centre vila-realenc

Tal i com explica Juan Carlos Blanco, monitor nacional i comissari de la mostra, es tracta d’una iniciativa divulgativa patrocinada per Correus i muntada per la Federación Española de Sociedades Filatélicas amb la finalitat d’explicar als xiquets i joves la història d’aquests mítics i entranyables trossets de paper.

Borriana
Caixabank

Benicàssim

Deu panels a dos cares arrepleguem segells com el més gran del món, un amb sabor a xocolata o un de marcat caràcter espanyol amb sabor a pernil.

Les explicacions als alumnes es perllongaran durant una hora i s’adapten segons les edats dels xiquets i xiquetes. Aquest matí han estat els alumnes dels dos grups de primer curs els encarregats d’encetar les visites. La explicació s’ha centrat en la figura del carter.

“Quan arribem al principi als xiquets els xoca, però després al llarg de la setmana s’animen a indagar i buscar els segells que tenen els seus familiars per casa”, ha comentat Blanco, qui també ha animat a visitar la mostra que demà dijous dia 3 de 17.00 a 18.00 hores s’obri a tot el públic en general.

UAB

 

Més notícies…