Obres Públiques inicia el divendres les obres del carril ciclopeatonal que connectarà Borriana i Vila-real

Feb 21, 2018 | BORRIANA, INFORMACIÓ AUTONÒMICA, PROVÍNCIA, VILA-REAL

S’unirà la via ciclopeatonal de l’entorn de l’Escorxador Municipal de Borriana amb el de l’Hospital Comarcal de La Plana a Vila-real

Este nou eix connectarà amb el CR-18 que discorre entre Nules i Orpesa i que ja està en servei

Borriana
Caixabank

La Conselleria de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori té previst iniciar aquest divendres les obres del carril ciclopeatonal que connectarà les poblacions de Borriana i Vila-real, segons ha anunciat el director general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carlos Domingo i que forma part del pla de seguretat vial que ha presentat la consellera de Vivenda María José Salvador.

Benicàssim

Així, Domingo ha explicat que “està setmana s’ha acabat de redactar el projecte i ja s’està en condicions d’iniciar la construcció d’este nou eix, CR-185, que connectarà amb el CR-18 entre Nules i Orpesa i que actualment ja està en servei en tota la seua longitud“.

Les obres consistiran a connectar el carril ciclopeatonal de l’entorn de l’Escorxador Municipal de Borriana junt amb la CV-185, amb l’existent en el tram pròxim a l’Hospital Comarcal de La Plana a Vila-real. Este tram tindrà una amplària total de 3,00m, idèntica als trams tant anterior com posterior, i una longitud de 1.220 m.

El director general ha destacat que amb esta via “s’uniran dos de les principals ciutats de la província de Castelló i quedaran vinculades a la xarxa de més de 88 quilòmetres de vies ciclopeatonales que existixen a la província“.

Per a Domingo, esta actuació “és una important aposta per la mobilitat sostenible, un dels objectius prioritaris del departament, al millorar la mobilitat de vianants i ciclistes“, i en definitiva, ha assenyalat, “també millorarà la qualitat de vida per als veïns i visitants d’estes dos importants localitats“.

UAB

Igualment, ha apuntat, suposarà un gran augment de la seguretat viària ja que evitarà que els usuaris més vulnerables com a ciclistes i vianants hagen d’accedir a la carretera amb el risc que suposa.

Més notícies…