Vila-real es converteix en seu del Campionat autonòmic de tennis junior amb 130 joves esportistes de tota la Comunitat

Feb 21, 2018 | VILA-REAL

Les instal·lacions del Club de Tennis acullen la competició, que començarà aquest dissabte, 24 de febrer, i finalitzarà el 4 de març, després d’una setmana de tornejos

Vila-real serà, partir d’aquest dissabte 24, seu del XLII Campionat de la Comunitat Valenciana Junior de tennis. El regidor d’Esports, Javier Serralvo, ha presentat el torneig, acompanyat pel vicepresident de la Federació Valenciana de Tennis, Mario Molina, i pel president del Club de Tennis Vila-real, Blas Piñero.

Caixabank

Per a Vila-real és un orgull acollir una prova d’aquestes característiques, ja que ens ajuda a seguir impulsant la nostra marca de ciutat”, indica Serralvo, qui destaca la col·laboració amb el Club de Tennis per a “seguir potenciant el món de la raqueta”.

Lleida
Benicàssim

Per la seua banda, Molina ha explicat que en total seran 80 xics i 50 les xiques que es donen cita en el campionat, entre els quals es troben “grans exponents”. “Hi haurà un nivell important, ja que cal pensar que són dels millors de la Comunitat Valenciana, que des del primer dia, i durant la setmana, s’enfrontaran en semifinals per a donar pas a la final, que se celebrarà el proper diumenge 4 de març”. “Molts d’aquests xiquets ocuparan grans llocs en el futur i portaran el nom del nostre territori ben lluny, igual que ho fan en l’actualitat tennistes molt reconeguts”, indica.

Per la seua banda, Piñero s’ha mostrat orgullós que les instal·lacions del Club de Tennis acullen les proves i ha animat els veïns a assistir i a gaudir de les competicions, que s’allargaran durant la setmana, ja que l’accés és gratuït.

UAB

Serralvo destaca la importància d’acollir un torneig com a aquest, ja que “atorga rellevància al Club de Tennis i a la ciutat” i assegura que “tenim molt de talent en el món del tennis, a nivell local i autonòmic, i volem que siga un esport més practicat”. Més informació a la pàgina web www.ftcv.es

Més notícies…