El programa Jove Oportunitat de l’IVAJ comença l’assessorament a joves sense estudis ni feina a l’Espai Jove

Feb 13, 2018 | VILA-REAL

La regidora de Joventut, Gemma Gil, dóna la benvinguda als participants, d’entre 16 i 21 anys, que fins al mes de juny rebran sessions de motivació i orientació

L’Espai Jove acull des d’avui les sessions d’assessorament i motivació per a joves que s’imparteixen dins del programa Jove Oportunitat-JOOP, que promou l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ).

Borriana
Caixabank

La regidora de Joventut, Gemma Gil, ha donat la benvinguda als participants, d’entre 16 i 21 anys, que no treballen i que compten amb un baix nivell d’estudis, als qui ha animat a aprofitar aquesta oportunitat, en la qual comptaran amb experts en coaching, que els assessoraran i orientaran tant en grup com de manera individual.

Benicàssim

Sabem que molts joves han abandonat de manera prematura els estudis i per la situació actual no troben feina, de manera que es veuen perduts, sense una perspectiva de futur i aquest programa pot ser-los molt útil per a reorganitzar les seues idees i guanyar confiança en si mateixos per a emprendre noves iniciatives, com tornar als estudis o formar un projecte de vida i ocupacional amb garanties”, apunta Gil.

UAB

La iniciativa, desenvolupada per les regidories de Joventut, Educació i Serveis Socials, és una experiència pilot que es realitzarà fins al mes de juny, amb sessions de dilluns a divendres, en horari de 9.30 a 13.30 hores. “Esperem que, després d’aquest període, els participants es vegen més animats i amb força per a aconseguir les metes que es proposen, tant a nivell personal, com formatiu i laboral”.

Més notícies…