La cafeteria de la Ciutat Esportiva Municipal ix a licitació per a completar les dotacions i millorar els serveis en el recinte

Feb 13, 2018 | VILA-REAL

La Regidoria d’Esports i Salut ha tret a licitació la concessió de la cafeteria de la Ciutat Esportiva Municipal. El Butlletí Oficial de la Província publica hui contractació de la terrassa, amb un pressupost de licitació de 500 euros mensuals i un període de concessió de quatre anys. Els interessats a gestionar la cafeteria poden presentar les seues propostes en un termini de 16 dies.

PlatgesBurriana
Caixabank

La gestió de la cafeteria de la Ciutat Esportiva Municipal ve a completar les dotacions del recinte, que vam inaugurar amb molt esforç l’any 2016. Es tracta d’un servei molt demandat per part dels usuaris de la CEM, que, una vegada oberta, podran prendre un refresc o reposar forces durant els entrenaments o les competicions”, assenyala el regidor d’Esports i Salut, Javier Serralvo. Però, a més, la cafeteria de la CEM també prestarà servei al marge de les instal·lacions esportives, amb horari independent del dels camps de futbol. “La CEM no és només una ciutat esportiva sinó un gran jardí, el major jardí urbà de Vila-real, amb equipament per al passeig, el running o diferents activitats. La posada en servei d’aquesta terrassa serà un al·licient més per a acudir a gaudir d’un entorn que rep una mitjana de 2.500 usuaris, entre clubs i lligues locals”, conclou Serralvo.

UAB

Més notícies…