Climent anuncia a Onda que l’IVACE invertirà 4,3 milions d’euros per a millorar els polígons de La Plana Alta i La Plana Baixa en 2018

Feb 13, 2018 | INFORMACIÓ AUTONÒMICA, ONDA, PROVÍNCIA

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha afirmat que l’IVACE “invertirà en 2018 4,35 milions d’euros per a millorar i modernitzar els polígons industrials de les comarques de La Plana Alta i La Plana Baixa“.

Aquestes comarques– ha continuat- concentren un nombre important de municipis amb sòl industrial de la província de Castelló i de la Comunitat Valenciana i són, per tant, una part important de la nostra economia i dels nostres sectors productius“. 

Borriana
Caixabank

Climent s’ha manifestat així a Onda en una jornada informativa en la qual el conseller i tècnics de l’IVACE han explicat als alcaldes dels municipis de La Plana Alta i La Plana Baixa els detalls i principals línies d’actuació de la convocatòria d’ajudes destinada a la millora, modernització i dotació de serveis i infraestructures als polígons industrials de la Comunitat. A l’encontre ha participat també l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet. 

Benicàssim

En la seua intervenció, el conseller ha destacat que l’IVACE “posa al seu abast una ordre d’ajudes perquè puguen modernitzar i posar en valor els polígons i fer-los més atractius per a empreses i treballadors“. 

Principals actuacions i termini 

En aquesta jornada s’han detallat les principals actuacions que subvencionarà l’IVACE als polígons industrials dels municipis que són entre altres l’obra civil per a la implantació de fibra òptica, la millora de la seguretat amb vigilància a través de CCTV connectat a la Policia Local, implantació de carril bici i passarel·les per a vianants, millora de l’enllumenat públic, generació d’energia renovable o instal·lació de serveis contra incendis. 

A més es contempla la millora de la senyalització i de la identificació dels carrers dels polígons, la dotació de nous vials i nous accessos, subministre de gas i la implantació d’ecoparcs. 

També s’ha fet especial menció al caràcter bianual que tindrà la convocatòria d’ajudes per als exercicis 2018 i 2019, sempre que una part del projecte s’efectue en 2018. 

En aquest sentit, el conseller ha anunciat que la previsió d’inversió en la Plana Alta i la Plana Baixa per a l’exercici 2019 serà de 5,5 milions d’euros. 

UAB

El termini per a presentar les sol·licituds d’ajuda comprén del 5 de març al 6 d’abril de 2018.

Més notícies…