José Martí demana als ciutadans que “extremen” la prudència i “restringisquen al màxim” la seua vida social per a frenar l’augment d’afectats per la Covid-19

Ene 15, 2021 | PROVÍNCIA

 

El president de la Diputació destaca la importància del procés de vacunació però insisteix a reclamar a la societat “cautela” davant l’avanç del virus en la Comunitat Valenciana

 

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha demanat hui als ciutadans i ciutadanes de la província que “restringisquen al màxim la seua vida social i es queden a casa en la mesura que siga possible per a fer front al continu increment de casos de persones afectades pel coronavirus“.

 

José Martí, en aquest sentit, reclama als castellonenques “prudència, perquè totes les dades ens reflecteixen que estem vivint uns moments realment complicats, que poden continuar disparant-se si no prenem consciència realment de la situació“.

 

El president de la Diputació defensa les mesures que ha adoptat la Generalitat Valenciana durant les últimes setmanes, “que són sens dubte de les més restrictives del país“, la qual cosa no ha impedit que, amb les festes nadalenques per mitjà i els contactes socials que s’han produït en aquestes dates, hagen crescut “de manera preocupant” les estadístiques de persones que han donat positiu per coronavirus.

 

Per tot això, després de tindre un especial record per a totes aquelles famílies que s’estan veient especialment colpejades per la pandèmia, Martí apel·la en limitar les relacions socials en els 135 municipis de la província i llança un missatge de “absoluta confiança“en els efectes positius que ocasionarà al costat de les mesures de control de la Generalitat i la campanya de vacunació.

 

Més notícies…