L’Alcora redueix a 18 dies el període mitjà de pagament a proveïdors en el tercer trimestre de l’any

Dic 22, 2020 | L'ALCORA

 

En 2020, l’Ajuntament ha treballat amb 138 empreses/autònoms de la localitat

 

L’Ajuntament de l’Alcora ha situat el període mitjà de pagament a proveïdors a 18 dies durant el tercer trimestre de l’any, registrant un descens de 8 dies respecte al trimestre anterior.

 

El regidor d’Hisenda, Robert Tena, ha recordat que en el primer trimestre el període mitjà de pagament va ser de 31 dies i en el segon de 26.

 

Tena ha destacat el treball que s’està realitzant per “agilitar els terminis i, d’aquesta manera, poder complir amb la major celeritat possible amb els proveïdors que presten els seus serveis al consistori”. Una cosa especialment rellevant enguany, a causa de la crisi del coronavirus”.

 

En aquest sentit, ha explicat que, des del començament de la crisi, l’Ajuntament ha realitzat un “significatiu esforç” per tal de pal·liar les conseqüències socials i econòmiques que ha provocat la pandèmia del covid-19.

 

D’altra banda, el responsable municipal d’Hisenda ha manifestat que el consistori ha treballat en aquest any 2020 amb 138 empreses/autònoms alcorins.

 

Tot suma i és important per a ajudar a mantindre l’activitat i els llocs de treball en la nostra localitat”, ha indicat.

 

Entre les iniciatives impulsades per l’Ajuntament amb aquesta finalitat, Tena ha destacat les ajudes directes a autònoms i altres subvencions destinades a estimular l’economia local.

 

Més notícies…