Nules crea una escola de famílies per a la prevenció en conductes additives

Dic 22, 2020 | NULES

 

Va dirigida a pares, mares i a adolescents i es vol donar suport i assessorament a les famílies

 

L’Ajuntament de Nules, mitjançant la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Additives (UPCCA), ha posat en marxa aquest mes de desembre la primera escola de pares, mares i adolescents.

 

Es tracta d’un servei amb el que es vol donar a conèixer les noves addicions a les que s’enfronten els menors, amb informació real i fiable front als mites que envolten les problemàtiques relacionades amb les drogues i les conductes additives. En definitiva, l’idea és donar suport i assessorament a les famílies per educar en la prevenció, els hàbits i les relacions saludables.

 

Amic Bona Vesparada

Així doncs, des de la regidoria de Sanitat, Susana Tusón, s’assenyala que “les sessions es divideixen en dos grups, un per a mares i pares i l’altre per a adolescents. En les diferents sessions es treballa per donar ferramentes a adolescents i progenitors per a les relacions familiars,  així com per a adquirir competències que contribueixquen al seu benestar. Donat que en la vida quotidiana hi ha nous conflictes que requereixen noves estratègies educatives”.

 

L’adolescència és una etapa en la que la família travessa per moments conflictius on s’ha de compaginar la protecció del o la adolescent, amb l’adquisició de llibertats per al seu creixement i autonomia.

 

En aquest cas, les sessions s’han realitzat a l’edifici de serveis socials per donar suport a famílies usuàries.

 

Empreses rurals

Més notícies…