Pepa Cases presenta un nou projecte musical

Nov 18, 2020 | INFORMACIÓ GENERAL, VILA-REAL

 

Comerç Borriana

Mentre segueix llançant temes del seu tercer disc com LA PEPA amb el seu inseparable productor musical Hèctor Tirado, l’actriu, ballarina, cantautora i presentadora de televisió Pepa Cases, ens sorprèn amb un nou projecte musical anomenat GUERRERO on fusiona el seu estil pop amb la millor electrònica de la mà del músic castellonenc Jose Gas, que ha reinterpretat els seus temes amb una intenció experimental i un estil eclèctic.

El proper 25 de Novembre eixirà a la llum el primer videoclip d’este nou treball baix el nom de ‘Aigua’, un tema amb el que inaugura este experiment musical i que esdevé huit temes gravats, mesclats i masteritzats per Juan Vicente Miguel a l’estudi La Guarida (Vila-real),  i que anirà desvetllant durant el 2021.

Esports A Punt

 

El videoclip de ‘Aigua’, rodat a Ribarroja,  compta amb la ballarina alacantina Paloma Calderón com a protagonista i el treball audiovisual del Filmmaker suecà Enrique Ferri. Més de 10 artistes de tot el territori treballen en este projecte que s’estrena en valencià però que destacarà amb temes en castellà descobrint-nos a una cantautora, polifacètica també en el món de la música.

 

Empreses rurals

Més notícies…