Regidoria d’Economia de Vila-real ofereix formació per a adaptar les empreses i els comerços a la nova realitat post-covid

Nov 17, 2020 | VILA-REAL

 

Comerç Borriana

La Regidoria d’Economia de Vila-real prepara dues accions formatives per a la pròxima setmana, dirigides especialment a empreses i emprenedors, fonamentalment de l’àmbit comercial, que necessiten adaptar-se a la nova situació econòmica marcada per la covid-19. Les dues accions se centren en noves ferramentes digitals i foment de la creativitat i l’esperit innovador. Els cursos són “Creació de tenda online i social media en entorn omnicanal”, que comença el dilluns 23 de novembre (de dilluns a divendres de 14 a 16h), i “#IDEESÉXIT, preparats per a innovar amb enginy i passió?”, el divendres 27 de novembre (de 9 a 14h). Tots dos cursos s’imparteixen als Vivers d’empreses de la Cambra de Comerç, amb aforament limitat i mesures de seguretat, i són 100% subvencionats per l’Ajuntament.

 

En les circumstàncies actuals, reinventar-nos ja no és una opció. L’Ajuntament de Vila-real, a través de la Regidoria d’Economia, estem al costat de les nostres empreses, comerços i emprenedors, facilitant-los ferramentes i formació per a adaptar-se a aquesta nova realitat“, explica el regidor d’Economia, Xus Madrigal. 

Esports A Punt

 

Més informació en: http://portaltreball.blogspot.com/2020/11/la-proxima-setmana-dirigim-la-formacio.html 

Empreses rurals

Més notícies…