Compromís per Vila-real denuncia la insalubritat que genera un solar situat entre els carrers del Ducat d’Atenes i de Jaume Roig

Nov 17, 2020 | VILA-REAL

 

Comerç Borriana

Els veïns de la zona, a banda de plagues, pateixen filtracions en els seus edificis quan plou de manera torrencial i asseguren que porten anys sol·licitant a l’Ajuntament que intervinga i oferisca una solució, sempre sense resposta

 

Compromís per Vila-real denuncia la insalubritat que genera un solar situat entre els carrers del Ducat d’Atenes i de Jaume Roig, que fa anys que no rep el manteniment adequat i les conseqüències de la qual cosa pateixen els veïns dels carrers adjacents.

Els residents es troben desesperats, ja que asseguren que l’equip de govern no els escolta, malgrat haver sol·licitat l’ajuda de l’Ajuntament en nombroses ocasions, sempre sense rebre cap tipus de resposta.

 

Esports A Punt

Es tracta d’un terreny de grans dimensions amb un nivell d’abandonament considerable, ja que, tal com expliquen els veïns afectats a Compromís per Vila-real, no es neteja mai, per la qual cosa s’han hagut d’acostumar a conviure amb escombraries de diferent tipus, brosses i animals diversos, com gats i plagues de rates, entre d’altres.

 

La portaveu de Compromís, Maria Fajardo, assenyala que “tal com ens comenten, l’últim episodi de pluges torrencials ha suposat que el terreny s’inunde i l’aigua s’ha acabat filtrant al garatge de l’edifici contigu, per la qual cosa s’han vist obligats a desaiguar-lo pel seu compte”. Així mateix, la preocupació dels residents en aquesta finca és evident, davant la possibilitat que l’aigua haja acabat per filtrar-se en la bassa d’aigua d’ús domèstic, amb el risc que això implica per a la salut.

La nostra companya Balma Llansola s’encarregarà hui de preguntar al responsable de Territori, Emilio Obiol, en la corresponent comissió programada per a aquest dimarts, esperant que oferisca una resposta que puga ser raonable per als qui vénen patint durant anys aquesta desagradable situació”, apunta Fajardo, qui lamenta el descontentament veïnal, ja que “desconeixen qui són els propietaris del terreny i han demanat ajuda en nombroses ocasions a l’Ajuntament perquè medie en aquesta situació per a oferir una solució, ja que fa temps que s’ha convertit en un problema de salut pública”. “Per desgràcia, s’han trobat amb la mateixa resposta que ofereix l’equip de govern a molts altres problemes: cap”, assenyala, “esperem que a partir de hui prenguen cartes en l’assumpte i ajuden a aquests veïns”.

 

Empreses rurals

Més notícies…