El PP de Vila-real defensa la llibertat d’educació davant les imposicions de la Llei Celaá

Nov 17, 2020 | INFORMACIÓ GENERAL, VILA-REAL

 

Comerç Borriana

Els populars reclamen que es paralitze la Llei per anar en contra de la llibertat de les famílies a triar model educatiu

 

El Partit Popular de Vila-real ha defensat hui el dret –recollit en la Constitució- a la llibertat d’educació davant les greus imposicions que implica la Llei Celaá.

 

El regidor del PP de la localitat, Adrián Casabó, ha presentat hui una proposta al ple de la localitat en la qual es posa de manifest que, per primera vegada en la història de la democràcia, s’ha posat en marxa una Llei educativa sense el consens de la comunitat educativa “i que imposa criteris sectaris i ideològics en el sistema educatiu”.

 

Esports A Punt

El regidor ha posat damunt de la taula “la necessitat de defensar la llibertat de cada família de triar model educatiu per als seus fills” i ha assenyalat que “estem parlant d’una Llei que impedeix que les famílies puguen triar l’idioma en el qual estudien els seus fills i que prohibeix la llibertat per a triar centre educatiu”.

 

A Vila-real són moltes les famílies que porten als seus fills a centres concertats o privats i hem de defensar la llibertat de les famílies a triar quin model volen per als seus fills”.

 

Per a Casabó “és necessari que puguen conviure tots els models educatius, el públic, el concertat i el privat” de cara a poder garantir la llibertat i ha lamentat que des del PSOE i Podem vulguen eliminar el castellà com a llengua vehicular pel que en la proposta demanen que l’Ajuntament de Vila-real se sume a aquesta causa i reclame al Govern que paralitze aquesta llei.

 

Empreses rurals

Més notícies…