Compromís per Vila-real sol·licita l’obertura definitiva del carrer de les Palmeres en la partida Madrigal

Jul 22, 2020 | VILA-REAL

Els veïns afectats porten des de 2005 esperant que l’Ajuntament facilite l’accés a les seues parcel·les, per les quals paguen un IBI desorbitat, i denuncien la inacció de l’executiu local, que continua demorant la intervenció

Comerç Borriana

 

El Grup Municipal de Compromís per Vila-real ha sol·licitat formalment en comissió davant l’equip de govern de PSOE i Podem l’obertura definitiva del carrer de les Palmeres. Un vial encara inexistent que hauria d’unir la rotonda de l’Ermita amb el Cementeri i que donaria resposta als veïns de la partida Madrigal, alguns d’ells realment afectats per la no obertura d’aquest carrer, fins i tot fins al punt de no poder accedir a les seues parcel·les.

 

Empreses rurals

Els residents, farts de remetre escrits a l’Ajuntament i de sol·licitar sense èxit reunir-se amb l’alcalde i l’edil de Territori, es troben des de 2005 a l’espera que algun govern prenga cartes en l’assumpte i lamenten la “inacció” de Benlloch, que en la seua tercera legislatura com a alcalde de la ciutat encara no ha fet un pas endavant per a solucionar aquesta qüestió. Tanmateix, denuncien estar pagant un IBI desorbitat –especialment enguany, amb la pujada aplicada per PSOE i Podem- tot i que no reben els serveis bàsics que hauria de proporcionar l’Ajuntament, com són clavegueram o enllumenat, entre altres.

 

Per aquest motiu, des de Compromís per Vila-real, s’ha atés als veïns afectats per a intentar posar solució a aquest problema que “porta massa anys enquistat”. Els portaveus adjunts, Santi Cortells i Maria Fajardo, han comprovat in situ la situació en la qual es troben els veïns i han traslladat la seua petició a la comissió que presideix l’edil de Territori per a recordar-li que queden moltes demandes a les quals donar resposta i que “tenen bloquejades des de fa anys”.

Més notícies…