Paula Tuzón assisteix a la posada en marxa del programa de reciclatge de xicotets productes d’alumini

Jul 22, 2020 | INFORMACIÓ AUTONÒMICA

La secretària autonòmica d’Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Paula Tuzón, assisteix hui a la presentació de la posada en marxa del programa de reciclatge de xicotets productes d’alumini i acer lleuger a través del contenidor groc.

Comerç Borriana

En l’acte també participen el vicealcalde de València, Sergi Campillo, i el director general de Nespresso España, Thomas Reuter, que ho farà telemàticament.

Empreses rurals

Aquesta iniciativa, fruit de la col·laboració d’aquestes tres entitats, cerca avançar en la taxa de reciclatge i reducció de residus de la Conselleria per a complir amb l’Estratègia Valenciana de Canvi Climàtic i Transició Ecològica i amb els percentatges de rebuig que marca la Unió Europea.

Més notícies…