El PP proposa crear una línia d’ajudes de “emergència econòmica” per a evitar el tancament d’activitat d’autònoms i pimes

Jun 23, 2020 | VILA-REAL

Els populars proposen que s’articulen mecanismes per a evitar el tancament d’empreses i la destrucció d’ocupació en Vila-real

Comerç Borriana

 

El Partit Popular de Vila-real ha proposat hui durant la celebració del ple de la localitat, on s’ha aprovat una partida de 500.000 euros per a un programa per a superar els efectes del Covid-19, que es cree un pla d’emergència econòmica, similar al que existeix als ajuntaments d’emergència social, però que estiga destinat a les pimes i autònoms.

Una proposta que ha llançat el portaveu del PP, Héctor Folgado, i que se centraria en evitar el tancament d’empreses i, en conseqüència, la destrucció d’ocupació i oportunitats.

Héctor Folgado ha explicat que “després de ser colpejats tràgicament per la crisi sanitària, que a la nostra ciutat ha deixat la dolorosa xifra de 43 víctimes, els vila-realenses estem vivint ara moments molt durs també en matèria d’ocupació. Més de 8.000 veïns parats per haver-se quedat sense ocupació o per veure’s afectats per un ERTE”.

Esports A Punt

Per aquest motiu la proposta del PP estiga enfocada a ajudar des de l’administració local a les necessitats actuals. “El futur laboral, econòmic i social de molts dels nostres veïns depén de les accions i ajudes que des de les diferents administracions s’articulen per a estimular la reactivació econòmica i ajudar als qui més el necessiten”, ha explicat Folgado.

Pensem que aquesta iniciativa pot ajudar a evitar greus tancaments de pimes i autònoms locals i sobretot a mantindre llocs de treball” que en l’actual situació pengen d’un fil.

Cal recordar que des de l’inici de la crisi, el PP de Vila-real ha estat aportant mesures a favor dels veïns de manera constructiva per a reactivar la localitat.

Empreses rurals

Més notícies…