L’Ajuntament de Borriana regenera la platja del Grau amb arena de la platja de l’Arenal

Jun 23, 2020 | BORRIANA

  • Els treballs continuaran i també es desenvoluparan en la zona de platja la Serratella i de les Terrasses

Des de la Regidoria de Platges de Borriana, dirigida per Vicent Aparisi, juntament amb la de l’àrea de Turisme, està realitzant enguany un gran esforç per a regenerar, condicionar i mantindre les platges de la ciutat.

Lleida

Així ho ha manifestat Aparisi, que ha explicat que durant aquests dies és la platja del Grau la que s’està adequant amb el trasllat de més de 10.000m cúbics d’arena procedent de la platja de l’Arenal, amb l’ajuda de diferents màquines que anivellen la zona. Uns treballs que continuaran, segons ha assenyalat, i que també es realitzarà en la zona de platja de la Serratella i de les Terrasses

Per a la qual cosa, prèviament, s’extrau arena de la platja de l’Arenal, que auto-regenera l’arena de manera molt ràpida, amb la finalitat de poder condicionar la platja del Grau, de la Serratella i de les Terrasses per al gaudi de veïns i visitants.

UAB

Més notícies…