La revista POBLE rep el Premi 20 de febrer

Feb 23, 2020 | POBLE, VILA-REAL

 

La revista POBLE ha rebut aquest matí el premi 20 de febrer, premis que atorga anualment l’Ajuntament de Vila-real. La nostra publicació rep el premi precisament l’any 2020, any en què celebra el seu 25 aniversari. Un premi que no pertany només a l’equip que la fa possible, sinó a tots els nostres lectors, a tots els nostres seguidors en web i xarxes socials i a tots aquells que cada dia ens aporten les seues opinions i les seues idees aconseguint que el nostre futur siga tan esperançador com apassionant ha sigut el nostre passat.

Lleida

La resta de guardonats en aquesta edició han sigut: Manuel Cerisuelo Fabregat, Paulino Perona García, María Cecilia Llorens, Manuel Arrufat Parra y María Dolores Jordá Prades. L’Ajuntament de Vila-real reconeix així la trajectòria i implicació social i cultural dels guardonats amb els premis 20 de Febrer. L’alcalde, José Benlloch, la regidora de Cultura, Rosario Royo, i la reina de 2019, Carmen Rubert, han presidit l’acte, celebrat en l’Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner. En el seu parlament, Benlloch ha destacat l’aportació dels homenatjats a la construcció social del poble, que permet també “avançar com a ciutat“. L’acte s’insereix en la commemoració del 746é aniversari de la fundació de Vila-real. 

   

UAB

Més notícies…