El Villarreal CF visita Cevisama 2020

Feb 6, 2020 | VILLARREAL C.F.

L’equip dirigit per Javi Calleja ha acudit aquest migdia a la tradicional cita en la fira de la ceràmica

El primer equip del Villarreal CF, encapçalat pel president Fernando Roig, ha realitzat aquest migdia la tradicional visita a Cevisama, la fira de ceràmica més important de tota Europa, que se celebra aquesta setmana en la Fira de Mostres de València.

Lleida
UAB

La plantilla ha partit cap a València al terme de la sessió d’entrenament en la Ciutat Esportiva. Una vegada en el recinte, l’expedició groga ha pres, com és habitual, de punt de partida l’estand de PAMESA. A partir d’ací, han aprofitat per a menjar en la fira i visitar, dividits en grups, els estands de la resta de patrocinadors del club groc.

Més notícies…