El Mirandés elimina al Villarreal de la Copa del Rei

Feb 6, 2020 | VILLARREAL C.F.

El conjunt groguet cau davant d’un combatiu CD Mirandés en Anduva (4-2)

El Villarreal va caure eliminat de la Copa del Rei, després de perdre el quarts de final davant del CD Mirandés en Anduva (4-2). Els gols grocs els van anotar Javi Ontiveros i Santi Cazorla, de penal.

Lleida

Partit molt dur i complicat en Anduva. I ho va ser des del principi. El Mirandés va mostrar en els primers 45 minuts un alt nivell d’intensitat i va impedir al Villarreal desenrotllar el seu joc associatiu. La gespa, en molt mal estat, també va dificultar la tasca al conjunt al de Javi Calleja.

En el minut 17, el Mirandés ja s’havia avançat en el marcador, aprofitant un desajust defensiu dels visitants. L’ariet local Matheus va superar Andrés Fernández amb un tir ras al primer pal.

A partir del gol local, el Submarí va viure els seus minuts més difícils sobre el camp. El Mirandés va créixer en busca del segon gol, mentres el conjunt groc frenava amb encert les accions de perill de l’equip castellà-lleonés.

Aconseguida la primera mitja hora de joc, les forces van tornar a igualar-se i el Villarreal CF va aprofitar el seu moment per a equilibrar el marcador. De lliure directe, en el minut 32, Javi Ontiveros va llançar un míssil al fons de la xarxa. Imparable per al meta local. Amb una espectacular paràbola, va posar l’empat en el marcador.

Quan la primera mitat arribaria al seu fi, de Burgos Bengoetxea va ser invitat pels seus homòlegs del VAR a revisar una possible mà de Quintillà. Un lleuger toc del jugador català amb el braç va ser prou perquè el col·legiat assenyalara el punt fatídic. Des dels onze metres, Merquelanz va superar Andrés Fernández i va posar el 2-1 en el marcador. El partit es posava novament costa dalt per al Villarreal.

El Submarí tenia 45 minuts per a donar-li la volta al partit i aconseguir el passe a les anhelades semifinals de la Copa del Rei. Sense temps que perdre, el conjunt de Javi Calleja va eixir al camp amb el gol entre cella i cella.

En el minut 57, i sense necessitat de recórrer al VAR, De Burgos Bengoetxea va assenyalar penal per una claríssima mà en l’àrea local. Santi Cazorla no va fallar i va tornar la igualtat al marcador. L’alegria va durar menys de tres minuts per als de Javi Carreró. A baló parat, i per mediació d’Odei, el Mirandés va marcar el seu tercer gol de la nit.

El Submarí es va bolcar a l’atac. Javi Calleja va introduir Paco Alcácer i a Moi Gómez en el terreny de joc. No obstant això, l’equip groc no va ser capaç de generar grans oportunitats. En el descompte, el Mirandés va anotar el quart gol al contracolp.

Fitxa técnica:

CD Mirandés: Limones; Alexander González, Odei, Sergio González, Franquesa (Kijera, m. 85); Malsa, A. Sánchez, Merquelanz, Álvaro Peña (Guridi, m. 66), Álvaro Rey; i Matheus (Marcos, m. 78).

Villarreal CF: Andrés Fdez.; Mario Gaspar, Sofian R. (R. Peña, m. 45), Funes Mori, Quintillà; Iborra, Anguissa (Moi Gómez, m. 70), S. Cazorla; Chukwueze (Paco Alcácer m. 64), J. Ontiveros; i Gerard.

Gols: 1-0. Min. 17: Matheus. 1-1. Min. 32: J. Ontiveros. 2-1. Min. 45: Merquelanz (p). 2-2. Min. 55: S. Cazorla (p). 3-2. Min. 85: Onaindia. 4-2. Min. 91: A. Sánchez.

Àrbitre: De Burgos Bengoetxea (Comité basc). Va amonestar als visitants Iborra, Sofian R., Mario Gaspar, Chukwueze i S. Cazorla.

Incidències: Partit entre el CD Mirandés i el Villarreal CF corresponent als quarts de final de la Copa del Rei celebrat en Anduva.

UAB

Text: Villarreal CF web oficial. www.villarrealcf.es
Fotos: CD Mirandés

Més notícies…