El president de la Diputació, José Martí, ha rebut aquest matí en l’estand de la institució provincial en Cevisama a una representació de la directiva i la plantilla de CD Castellón, que després de l’entrenament d’aquest matí s’ha acostat fins a Fira València per a conéixer de primera mà els projectes ceràmics de la província.

Martí, que ha compartit amb el club albinegre el bon nivell que està tenint en l’actual temporada, ha desitjat a l’equip tots els èxits i que es puga aconseguir l’objectiu d’ascendir a la divisió de plata del futbol espanyol.

Al costat dels jugadors han estat presents Alfonso Hernández, vicepresident del CD Castellón; Ángel Dealbert, director esportiu; Pepe Mascarell, director de l’Àrea de Negoci, així com Óscar Cano i Elías Martí, entrenador i segon entrenador, respectivament. La plantilla li ha donat al president una pilota signada per tots els jugadors.

error: Contingut protegit!