Una aventura solidària de la mà del Villarreal i el CEU

 

L’exjugador i actual membre del departament de Relacions Institucionals del Villarreal CF, Marcos Senna, i el director de la Universitat CEU Cardenal Herrera de Castelló, José María Mira de Orduña, han entregat un xec benèfic de 1.100 euros a l’estudiant del CEU Andrea Maldonado per a la seua pròxima participació a UNIRAID, el ral·li solidari per a estudiants universitaris que se celebra per nové any consecutiu al Marroc.

L’alumna del CEU emprendrà el pròxim 15 de febrer, junt amb el seu germà Carlos, aquesta aventura humana i solidària en la que, al llarg de set etapes i en turismes de més de 20 anys, els jóvens han de creuar el Marroc per l’interior, travessant l’Atlas i sortejant tot tipus d’obstacles, desafiaments i proves, per a acabar entregant 40 quilos de material solidari en les aldees del desert d’Erg Chebbi.

 

Els diners procedeixen de la venda d’entrades cedides pel club

Els diners donats pel CEU per a la participació d’aquestos dos jóvens a UNIRAID procedeix de la venda de les entrades dels partits de LaLiga disputats en l’Estadi de la Ceràmica que el club està cedint a la Càtedra de Solidaritat d’aquesta universitat amb l’objectiu d’obtindre recursos per a les accions socials impulsades des de la comunitat universitària. Una recaptació que ha sigut possible gràcies als nombrosos professors, estudiants i personal del campus de Castelló que s’han sumat a la iniciativa solidària adquirint a un preu especial aquestes entrades.

 

Col·laboració dins del projecte Aula Universitària Endavant

Esta iniciativa de col·laboració social s’emmarca en l’Aula Universitària Endavant, un projecte pioner impulsat des del Villarreal CF i el CEU, que integra la realitat d’un club de primera divisió amb totes les seues implicacions esportives i institucionals en els programes formatius, pràctics i científics de la Universitat.

 

Tercer suport

Fins a la data, el club groc i el CEU han destinat els seus xecs solidaris a dos iniciatives: la participació d’un equip de professors i estudiants d’Infermeria en una missió humanitària a Ghana de la mà de la ONG Youcanyolé i al Projecte Píxel de la CEU UCH, per a recolzar propostes impulsades des de les associacions de pacients de la província de Castelló.

 

Foto: Villarreal CF
Text: Villarreal CF web oficial. www.villarrealcf.es
Traducció text: revistapoble.net

 

error: Contingut protegit!