L’alumna del CEU Andrea Maldonado participarà en el ral·li UNIRAID que se celebra per nové any consecutiu al Marroc

Ene 16, 2020 | VILLARREAL C.F.

Una aventura solidària de la mà del Villarreal i el CEU

 

L’exjugador i actual membre del departament de Relacions Institucionals del Villarreal CF, Marcos Senna, i el director de la Universitat CEU Cardenal Herrera de Castelló, José María Mira de Orduña, han entregat un xec benèfic de 1.100 euros a l’estudiant del CEU Andrea Maldonado per a la seua pròxima participació a UNIRAID, el ral·li solidari per a estudiants universitaris que se celebra per nové any consecutiu al Marroc.

L’alumna del CEU emprendrà el pròxim 15 de febrer, junt amb el seu germà Carlos, aquesta aventura humana i solidària en la que, al llarg de set etapes i en turismes de més de 20 anys, els jóvens han de creuar el Marroc per l’interior, travessant l’Atlas i sortejant tot tipus d’obstacles, desafiaments i proves, per a acabar entregant 40 quilos de material solidari en les aldees del desert d’Erg Chebbi.

 

Els diners procedeixen de la venda d’entrades cedides pel club

Els diners donats pel CEU per a la participació d’aquestos dos jóvens a UNIRAID procedeix de la venda de les entrades dels partits de LaLiga disputats en l’Estadi de la Ceràmica que el club està cedint a la Càtedra de Solidaritat d’aquesta universitat amb l’objectiu d’obtindre recursos per a les accions socials impulsades des de la comunitat universitària. Una recaptació que ha sigut possible gràcies als nombrosos professors, estudiants i personal del campus de Castelló que s’han sumat a la iniciativa solidària adquirint a un preu especial aquestes entrades.

 

Col·laboració dins del projecte Aula Universitària Endavant

Castellón destino

Esta iniciativa de col·laboració social s’emmarca en l’Aula Universitària Endavant, un projecte pioner impulsat des del Villarreal CF i el CEU, que integra la realitat d’un club de primera divisió amb totes les seues implicacions esportives i institucionals en els programes formatius, pràctics i científics de la Universitat.

 

Tercer suport

Fins a la data, el club groc i el CEU han destinat els seus xecs solidaris a dos iniciatives: la participació d’un equip de professors i estudiants d’Infermeria en una missió humanitària a Ghana de la mà de la ONG Youcanyolé i al Projecte Píxel de la CEU UCH, per a recolzar propostes impulsades des de les associacions de pacients de la província de Castelló.

 

Foto: Villarreal CF
Text: Villarreal CF web oficial. www.villarrealcf.es
Traducció text: revistapoble.net

 

Més notícies…