Més de 100 xiquets i xiquetes rebren un reconeixement en el dia de benvinguda al Nuleret i Nulereta

Dic 1, 2019 | NULES

Un any més l’Ajuntament de Nules mitjançant la regidoria d’Infància ha donat la benvinguda a tots els xiquets i xiquetes de Nules nascuts el passat any 2018. En total han sigut 123 xiquets i xiquetes els convocats per a participar d’aquest acte, en el que s’ha fet entrega a cadascuna de les famílies presents d’un detall commemoratiu. A més els més menuts han pogut també gaudir de jocs instal·lats per a aquesta ocasió al Saló Multifuncional on s’ha desenvolupat l’acte.

Amb aquest acte volem donar la benvinguda als nous nulerets i nuleretes, a més és un acte molt emotiu ja que en el mateix es reuneixen totes les famílies de la població amb xiquets i xiquetes nascuts el passat any, així juntament amb els pares estan també els germans i avis”, comenta la regidora d’Infància, Rosa Ventura.

Castellón destino

Més notícies…