Lidón Amurrio es proclama campiona del Mútua Madrid Open sub16

Nov 12, 2019 | VILA-REAL

La jugadora del Club de Tennis Vila-real, Lidón Amurrio, s’ha proclamat campiona del torneig Mútua Madrid Open sub16, celebrat aquest cap de setmana en les instal·lacions del Club de Tennis Xàbia. Després d’unes rondes prèvies marcades pel dur enfrontament de més de tres hores de durada enfront de Naroa Aranzabal (5/7 6/1 6/3), Lidón ha aconseguit l’anhelada victòria en vèncer diumenge a Silvia Alejo per un contundent 6/0 6/2.

Caixabank

Un resultat que permet aconseguir a la jugadora del CT Vila-real una plaça directa per al màster que es disputarà en la Caixa Màgica del 6 al 10 de maig, paral·lelament al torneig professional “Mútua Madrid Open”. L’acte de lliurament de trofeus ha comptat amb la participació l’ex tenista professional David Ferrer, qui ha acompanyat als joves jugadors i jugadores en aquesta cita tan especial.

Benicàssim
UAB

Lleida

Més notícies…