El president i el conseller delegat del Villarreal CF participen en l’Acte d’Agermanament de clubs elit

Nov 12, 2019 | VILLARREAL C.F.

El president del Villarreal CF, Fernando Roig, i el conseller delegat, Fernando Roig Negueroles, van participar aquest dilluns en l’Acte d’Agermanament de clubs elit de la Marató València Trinidad Alfonso, celebrat en l’Oficina Caixabank, situada en la plaça de l’Ajuntament de la capital autonòmica. El Submarí es va agermanar en favor de la prova junt amb la resta de clubs de Primera Divisió de la Comunitat Valenciana -València CF i Llevant UD-, el València Basket i la SD Correcaminos, organitzadora de l’esdeveniment.

Caixabank

Els principals clubs esportius d’elit a la Comunitat Valenciana han tornat a segellar un any més el seu agermanament amb la Marató València Trinidad Alfonso EDP, que se celebrarà l’1 de desembre i continua implicant diferents sectors i col·lectius en l’anomenada ‘Festa de la Marató’.

Borriana

Els quatre clubs van procedir al ja protocol·lari intercanvi de camisetes amb l’organitzador de la Marató, mostrant el seu compromís i suport a una prova en què ja sumen centenars de corredors en els diferents clubs de running de les entitats i també participen en la fira del corredor, a més de sumar-se als punts d’animació que hi ha al llarg del recorregut. Per la seua banda, la Marató València Trinidad Alfonso va tindre també un detall amb els distints clubs.

UAB

 

Benicàssim

Salma Paralluelo amb el Reto Teika 2020

La futbolista del Femení A del Villarreal Salma Paralluelo també va participar en l’Acte d’Agermanament de la Marató València. La jugadora ‘grogueta’ es va fotografiar junt amb les representants de la resta de clubs presents en l’acte, recolzant així el Repte Teika 2020. Este desafiament, impulsat pel patrocinador de futbol femení del Villarreal CF, té com a objectiu registrar per a la pròxima edició un augment del cens femení en una de les cites d’atletisme més importants del panorama nacional. 

Més notícies…