Triunfo en Lisboa (0-1)

Feb 14, 2019 | VILLARREAL C.F.

El tècnic del Villarreal CF Javi Calleja va comparéixer davant dels mitjans de comunicació per a analitzar la meritòria victòria del Submarí davant del Sporting de Portugal (0-1). El preparador madrileny va aplaudir la incansable labor dels seus futbolistes. “És una victòria que sap a glòria. Cal valorar-la i disfrutar d’ella. Hem sigut molt competitius, sòlids i hem mantingut la concentració. Hem demostrat molt d’ofici”.

Comerç Borriana

Així mateix, el preparador groc ha assegurat que aquest Villarreal va a més. “La línia és clarament ascendent i hem de seguir així. Cada partit, tenim millors sensacions. A més, aquesta victòria ens reforça i ens dóna molta confiança. No era tasca fàcil guanyar en un escenari així i, amb contundència i solidesa, ens emportem un gran resultat”.

Finalment, l’entrenador madrileny va posar el focus en el pròxim partit dels grocs, que s’enfrontaran en LaLiga al Sevilla aquest diumenge en l’Estadi de la Ceràmica (18.30 hores). “És un rival molt difícil, però al que hem de guanyar. Juguem a casa i hem d’anar a per la victòria”.

Fitxa tècnica:

Sporting CP: Salin; Gaspar (Ristovski, m. 27), Coates, André Pinto, Acuña, Miguel Luís, Petrovic (Wendel, m. 69), Bruno Fernandes; Dost, Raphinha y Cabral (Phellype, m. 70).

Empreses rurals

Villarreal CF: Andrés; Mario Gaspar, Álvaro, Víctor Ruiz, Funes Mori, Pedraza; Javi Fuego, Trigueros (Cáseres, m. 61), Fornals (Iborra, m. 79), Chukwueze (Raba, m. 73); i Bacca.

Gols: 0-1. Min. 2: Pedraza.

Àrbitre: Clément Turpin (Francia). Va amonestar als locals Miguel Luís, Raphinha, Bruno Fernandes i Phellype; així com als visitants Cáseres i Andrés Fernández. Va expulsar a Acuña per doble cartolina groga (76’).

Incidències: Partit d’anada de setzens de final de la UEFA Europa League entre Sporting CP i Villarreal CF disputat en el José Alvalade davant de 27.134 espectadors. Es va mantindre un minut de silenci en memòria de Emiliano Sala.

Més notícies…