El diumenge es celebra la 8ª Cursa Solidària Lluïsos Vila-real

Nov 12, 2019 | VILA-REAL

La 8ª Cursa Solidària Lluïsos Vila-real es celebrarà el proper diumenge 17 de novembre a les 11.00 hores

Les persones que encara vulguen apuntar-se poden fer-ho de dos modes diferents: físicament en les tendes situades a Vila-real, Deportes Eva, A1F Sport, Tu Móvil o Esport 2 o a través de la pàgina web:
https://sportmaniacs.com/es/services/inscription/viii-cursa-solidaria-llusos-vila–real

Caixabank

Les persones que prefereixen participar com a voluntaris també poden apuntar-se encara. La cursa dels Lluïsos destinarà tots els beneficis que es trauran de la carrera (6 euros per inscripció) íntegrament a la iniciativa solidària amb els xiquets i xiquetes amb càncer “Pintando el Camino en Rosa” per a que continuen ajudant als més menuts amb la lluita contra aquesta malaltia.

Benicàssim

Lleida
UAB

Així mateix, la cursa solidària també s’organitza per a recollir aliments. És per això que el dissabte (16 de novembre) de 18.00 a 20.00 hores, en la Plaça Mossèn Ballester, es recolliran aliments que seran entregats a l’associació benéfica de Sant Vicent de Paul durant l’entrega de dorsals. Així mateix, el mateix dia de la cursa (diumenge 17), la capella de La Sang, situada a l’eixida de la carrera, també estarà oberta per a que les persones porten aliments per als més necessitats. Cal recordar, que abans de la carrera absoluta, tindran lloc les categories sub7 a les 10.00h (500 metres, nascuts entre el 2016 i 2012) i sub13 10.05h (1000 metres, nascuts entre 2011 i 2006). 

Més notícies…