L’edil Adrián Casabó lamenta que aquestes entitats porten més de mig any sense poder utilitzar les instal•lacions de l’Ermita

El Partit Popular de Vila-real ha proposat a l’equip de govern que les associacions juvenils de la ciutat puguen participar en la modificació del projecte de l’alberg del Termet de la Mare de Déu de Gràcia. L’edil popular, Adrián Casabó, ha demanat que “els principals usaris d’aquestes instal•lacions poden aportar millores en el projecte que responguen a les necessitats que tenen aquests col•lectius“.

A més, el regidor popular ha lamentat que aquestes associacions porten des de fa més de mig any sense poder fer ús de l’alberg municipal, la qual cosa ha provocat que hagen de buscar altres instal•lacions fora de la ciutat per a dur a terme les seves acampades.

Gràcies a una pregunta del Grup Popular en el passat ple, vam conèixer que el projecte de reforma havia de ser modificat, ja que l’equip de govern no havia anunciat res sobre aquest tema“, ha indicat Casabó, qui ha recordat que aquesta actuació es du a terme gràcies a una subvenció de 166.000 euros concedits per la Diputació en 2018 en el marc del pla 135. La falta de planificació de l’equip de govern queda evidenciada de nou amb aquest projecte, com desgraciadament ja ha ocorregut amb molts altres durant la passada legislatura“, ha conclòs Casabó.

error: Contingut protegit!