Gemma Ferreres (PP): “Vila-real segueix sense tindre un projecte clar per a la nova comissaria”

Oct 1, 2019 | VILA-REAL

Segons assegura Ferreres el govern socialista no ha fet cap pas en huit anys per a desbloquejar la situació

La ciutat de Vila-real celebrarà demà la festivitat de la Policia Nacional sense que s’haja fet cap pas per a la construcció de la nova comissaria de la Policia Nacional, a pesar que l’alcalde assegurara l’any passat en aquesta mateixa celebració que l’ajuntament havia oferit fins a quatre emplaçaments diferents per a aquesta actuació que catalogava de “urgent“.

Caixabank

L’edil popular Gema Ferreres ha explicat que “Vila-real segueix sense tindre un projecte clar per a la nova comissaria, per la qual cosa aquesta és una falsa promesa més de Benlloch“. “En huit anys en l’alcaldia ha sigut incapaç de desbloquejar un projecte necessari perquè la Policia Nacional compte amb unes instal·lacions més dignes per a continuar treballant per garantir la seguretat dels nostres ciutadans“, ha afegit la regidora.

Benicàssim

L’alcalde va assegurar al setembre de 2018, després d’una reunió amb la subdelegada del Govern i la comissària principal del Cos Nacional de Policia a Castelló, que la sensiblitat del govern socialista permetria fer realitat la construcció de les noves dependències, però la veritat és que un any després seguim igual“, ha puntualitzat Ferreres.

Lleida
UAB

Així mateix, des del Grup Municipal Popular han aprofitat per a felicitar públicament els agents de la Policia Nacional a Vila-real en la seua festa anual.

Més notícies…