La ciutat de Vila-real, membre de la xarxa Innpulso des de 2011 i primera Ciutat de la Ciència i la Innovació a la província, ha acompanyat aquest matí les ciutats que s’incorporen enguany a la xarxa, en l’acte de lliurament de distincions per part del ministre d’Innovació, Ciència i Universitats, Pedro Duque, celebrat a la ciutat de Castelló. Vila-real ha estat representada per la primera tinent d’alcalde i coordinadora d’Alcaldia, Silvia Gómez.

Tant Gómez com l’alcalde i president de la Xarxa Valenciana de Ciutats per la Innovació, José Benlloch,han volgut felicitar les noves ciutats guardonades amb la marca, en particular les castellonenques d’Onda i Castelló, i les han animat a treballar de la mà per a seguir avançant en la difusió de la innovació com a clau de progrés i de futur. Gómez ha pogut compartir també impressions durant la jornada amb el ministre i el president de la Generalitat, Ximo Puig, entre d’altres. 

error: Contingut protegit!