José Benlloch visita el Campus Natura, impulsat per la Fundació Caixa Rural Vila-real a través del projecte XiCaEs

Ago 29, 2019 | VILA-REAL

 

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, acompanyat del regidor de Serveis Socials, Álvaro Escorihuela, ha visitat hui el Campus Natura

Els Campus Natura, impulsat per la Fundació Caixa Rural Vila-real a través del projecte XiCaEs, ha participat en un taller de cuina en les instal•lacions del restaurant el Raval, en una jornada en la que l’alcalde i la reina de les festes, Carmen Rubert, han ‘nomenat’ la reina, dames i diferents càrrecs de la ‘penya XiCaEs’ creada pels usuaris. Posteriorment, s’han desplaçat al col•legi Botànic Calduch per a visitar l’últim torn de l’Aplec d’Estiu. Benlloch ha agraït el responsable del restaurant El Raval, Richard Forcada, i el treball de la Fundació Caixa Rural Vila-real.

Amic Bona Vesparada

 

Empreses rurals

Més notícies…