L’alcaldessa, Maria Josep Safont, i el regidor d’Esports i Via Pública, Vicent Aparisi, han visitat la caravana que precedeix el pas dels corredors, i que ha fet una parada en el municipi

La ciutat i els seus principals carrers han viscut un matí ben especial i diferent gràcies a una volta a Espanya que després de dos anys ha tornat a tenir la capital de la Plana Baixa com una de les ciutats protagonistes en el desenvolupament de la setena etapa d’aquesta edició de 2019.

Ho ha fet, segons ha destacat l’alcaldessa, Maria Josep Safont, “gràcies al treball de molta gent que des de fa dies ha estat pendent tant dels treballs previs com de la prevenció i control durant el pas dels corredors per la ciutat”.

Previ al pas dels ciclistes, l’alcaldessa i el regidor d’Esports i Via Pública, Vicent Aparisi, han visitat la caravana que en cada etapa de la Volta precedeix al pas dels corredors, i que ha tingut una parada al municipi, i on Safont s’ha referit a “la resposta de la gent de Borriana, que ha omplert tots i cadascun dels carrers per on anava passant el grup de ciclistes“.

Aparisi ha volgut ressaltar que tant “els treballadors de Via Pública, com l’organització de la Vuelta, o les desenes de voluntaris dels clubs esportius de la ciutat han fet un gran treball perquè el gran grup ciclista haja tornat a omplir de color la nostra ciutat”.

Des del mateix Consistori, els representants municipals s’han mostrat “agraïts amb el treball de Policia Local, voluntaris de clubs esportius i treballadors de Via Pública per la supervisió i el muntatge de les infraestructures necessàries“.

Tambè amb totes les persones, com el mateix exciclista i representant de la Vuelta Kiko García, per “tornar a situar Borriana en el mapa del major esdeveniment ciclista de nivell estatal, ja que l’aposta de fer passar els ciclistes per dins de la ciutat en lloc de per la circumval·lació, ha sigut un èxit total, confirmat pel gran nombre de persones assistents que han aplaudit i gaudit amb el pas de la Vuelta per Borriana”.

Després del seu pas pel Pla, el Raval, Encarnació i camí d’Onda, els ciclistes han enfilat l’eixida de la ciutat per a dirigir-se cap a Nules per la circumval·lació, en una setena etapa que ha acabat hores més tard en el duríssim port Mas de la Costa de primera categoria.