El Villarreal CF i Santi Cazorla arriben a un acord de renovació per a la temporada 2019-2020

Jun 14, 2019 | VILLARREAL C.F.

El Villarreal CF i Santi Cazorla han arribat a un acord de renovació pel qual el futbolista asturià seguirà en el club groc durant la temporada 2019-2020. L’anunci de la renovació ha sigut una de les sorpreses en l’acte de presentació de la nova campanya d’abonaments que s’ha celebrat en la recent inaugurada plaça Pascual Font de Mora de Vila-real. L’encarregat de donar la bona notícia als seguidors ha sigut el president Fernando Roig. Santi Cazorla no ha pogut assistir, però ha volgut dirigir-se als aficionats grocs amb un vídeo molt especial que s’ha pogut veure en l’acte.

Santi Cazorla, que va arribar a l’elit després de jugar en la cantera grogueta, va debutar amb el primer equip del Villarreal CF el 30 de novembre de 2003 davant del Deportivo de la Coruña en Riazor (0-1).

Lleida

Santi Cazorla ha disputat un total de 288 partits amb la camiseta groga, ha marcat 41 gols i repartit 46 assistències. Aquesta temporada, Cazorla ha sigut peça fonamental perquè l’equip dirigit per Javi Calleja aconseguira la permanència disputant 46 partits, amb 7 gols i 11 assistències.

UAB

Als seus 34 anys ha sigut 79 vegades internacional amb la Selecció Espanyola, l’última recentment en el partit contra Illes Fèroe (1-4). L’asturià va participar en el Mundial de 2014, en les edicions 2009 i 2013 de la Copa Confederacions i va ser campió en les Eurocopes de 2008 i 2012. Al llarg de la seua trajectòria professional, Santi Cazorla ha defés els interessos del Villarreal CF, Recreativo de Huelva, Màlaga CF, Arsenal FC i, per supost, la Selecció Espanyola de futbol.

Més notícies…