La Villarreal Halland Academy ha albergat el seu primer campus en Halmstad (Suècia). Creada el passat mes d’octubre, l’acadèmia del Submarí va congregar, durant tres dies, a nombrosos assistents procedents de tots els punts del país, que van poder entrenar aplicant la metodologia de la #CanteraGrogueta.

L’esdeveniment, que va formar part de la inauguració de la nova Acadèmia oficial del Villarreal CF a Suècia, integrada dins del projecte Villarreal Academy, va comptar amb la presència dels entrenadors del Villarreal CF, Alejandro Sanahuja i Alejandro Márquez, que van visitar les instal·lacions i van guiar els tècnics locals en el seu primer contacte amb els participants ‘groguets’.

Cal ressaltar que dos jugadors del campus van ser seleccionats per a visitar les instal·lacions del Villarreal CF a finals del mes de novembre. Durant la seua estada a Espanya, realitzaran el Programa de ‘Player Training Week’, que els brindarà l’oportunitat de participar en els entrenaments de la #CanteraGrogueta en la Ciutat Esportiva del club.

Fotos: Villarreal CF
Text: Villarreal CF web oficial. www.villarrealcf.es
Traducció: revistapoble.net

 

error: Contingut protegit!