Les fortaleses d’una ciutat “que en quatre anys el PSPV ha destruït, han de posar-se en valor per a recuperar l’orgull i la prosperitat dels nostres veïns”

Juan Fuster, candidat del PP a l’alcaldia de Borriana, ha reclamat hui una Borriana capdavantera que cree ocupació i done servei a la ciutadania. “Sols el nostre projecte és garantia de posicionament. Som abanderats del creixement, amb inversions útils que han obert prestacions i desenvolupat sòl per a millorar la qualitat de vida dels nostres ciutadans. Amb polítiques liberals que han garantit rebaixes d’impostos per a activar l’economia i crear ocupació”.

El candidat del PP a l’alcaldia de Borriana considera “necessari treballar per a posar en valor les fortaleses de la nostra ciutat”. “En quatre anys, el PSPV ha apagat un potencial imparable i ha abandonat oportunitats que hagueren generat prosperitat i qualitat de vida als nostres ciutadans”.

És el moment de recuperar l’orgull, de garantir el creixement que és sinònim de riquesa i donar servei i generar futur on el PSPV ha deixat terra erma”. Per a açò, ha considerat el candidat del PP a l’alcaldia, “és necessari un projecte sòlid i compromès amb el futur. El que Borriana mereix, el que escolta als veïns i lluita per defensar els seus interessos”.

És el moment d’eixir dels despatxos i trepitjar la realitat del carrer. Escoltar als nostres ciutadans, els únics protagonistes, i deixar-nos la pell per resoldre els petits problemes amb el mateix afany amb el qual lluitem per garantir l’arribada de les grans inversions. Perquè per a governar Borriana és necessari tenir un compromís amb el servei públic i a l’una tenir l’ambició de lluitar per les inversions que són sinònim d’èxit i oportunitats per a liderar el creixement”.

error: Contingut protegit!