José Martínez presenta una candidatura renovada i compromesa amb la millora de Xilxes

Abr 11, 2019 | .Xilxes, MUNICIPALS

L’alcalde de Xilxes es presenta a la reelecció avalat per un equip amb gran presència de dones i persones joves i independents

Caixabank

El PSPV-PSOE de Xilxes ha presentat la llista que concorrerà a les eleccions municipals del 26 de maig i que encapçala l’actual alcalde de Xilxes, José Martínez, qui ha ressaltat el treball i els assoliments aconseguits en aquestos 4 anys de legislatura.

Borriana

En la seva intervenció, José Martínez, ha destacat ‘la il•lusió i les ganes de treballar d’una llista renovada, en la qual conflueixen l’actual equip de govern i independents molt compromesos amb les idees socialistes’. ‘La candidatura conjumina experiència i renovació i conforma un equip fort i capaç de continuar millorant Xilxes i de guanyar les pròximes eleccions, amb gent jove i amb gran presència de dones’, ha recalcat el candidat socialista.

UAB

En els primers llocs figuren edils actuals com el diputat provincial José Manuel Navarro (número 2), Patro Valls (número 3) i Alberto Ferrando (número 6). Així mateix, destaca l’entrada de cares noves com la de Mayte Pines en quarta posició i Samuel Conesa en la cinquena. Verónica Soriano, Sandra Canós, Vanesa Masiá, Graciela Aparici, Ángel Redondo, Javier Eixea i Yolanda Vera completen la llista successivament.

Benicàssim

La baixada d’impostos, la reducció del deute, la gratuïtat de l’escola infantil i la millora de les instal•lacions esportives han estat algunes de les mesures del programa de govern que Martínez ha avançat. L’actual alcalde i candidat a la reelecció ha tancat l’acte amb un missatge optimista subratllant que ‘és el moment de continuar millorant i els socialistes som la garantia d’aquesta millora. Continuarem treballant des de l’honradesa, la responsabilitat i, sobretot, escoltant a tots i totes’.

Més notícies…