El PP de Vila-real posa en valor aquesta inversió per a rehabilitar la peça que data de l’any 1930

La Diputació de Castelló ha invertit 30.000 euros en la restauració de l’òrgan de l’església Arxiprestal. Una inversió que el PP de la localitat ha posat en valor per, tal com ha explicat avui el portaveu del PP, Héctor Folgado, “tractar-se d’una peça amb un impressionant valor històric i que data de l’any 1930”.

Aquests 30.000 euros es destinaran per a la restauració detallada de diverses peces, l’afinació de l’òrgan, el calibrat de diverses peces, la neteja interior i exterior del funcionament…

Héctor Folgado ha explicat que “aquesta posada a punt suposa una millora evident de l’òrgan i del conjunt artístic de la nostra església Arxiprestal” i ha assenyalat que “des del PP apostem i celebrem les inversions que se centren en recuperar elements patrimonials de gran valor, com és el cas d’aquest instrument històric”.

L’església Arxiprestal és un dels grans tresors de la província de Castelló i un dels valors més importants amb els quals compta la ciutat de Vila-real.

error: Contingut protegit!