L’entrenador del Villarreal Javi Calleja va comparéixer en sala de premsa després de la derrota del Submarí en el Benito Villamarín. El tècnic ‘groguet’ va lamentar la falta de sort que està tenint l’equip en les últimes jornades: “El futbol està sent cruel amb nosaltres. Ara hem de recuperar l’ànim i alçar-nos. Enguany està sent molt difícil. Quan aconseguim la permanència sabrà millor. Este equip no tirarà la tovalla. Lluitarem fins al final”.

Així mateix, Callaja ha manifestat el seu total suport i confiança en Santi Cazorla, que va prendre la responsabilitat de tirar el penal que va poder significar l’empat groc: “Està dolgut. Trist, per la responsabilitat que ha assumit i per no haver pogut anotar el penal. És un jugador que té molta experiència i sap que té tot el suport i la confiança del vestuari. Ell és un exemple i açò és cosa tots”.

Finalment, Calleja ha reconegut que el Submarí persistirà en busca de la regularitat i la constància en el joc: “Hem de mantindre l’equilibri entre atac i defensa. Necessitem ser un equip complet i regular en el joc”.

 

Ficha técnica:

Real Betis: Pau López; Mandi, Bartra, Feddal; Emerson, Canales (Joaquín, m. 66), William Carvalho, Guardado, Tello; Lo Celso (Junior, m. 72) i Jesé (Javi García, m. 79).

Villarreal CF: S. Asenjo; Bonera (Cáseres, m. 27), Funes Mori, Víctor Ruiz; Mario Gaspar, Morlanes (Gerard, m. 72), Iborra, S. Cazorla, Pedraza; Chukwueze (Bacca, m. 64) i Toko Ekambi.

Gols: 1-0. Min. 11: Lo Celso. 1-1. Min. 13: Funes Mori. 2-1. Min. 63: Lo Celso.

Àrbitre: Estrada Fernández (Comité català). Va amonestar als locals Jesé, Feddal, Carvalho i Tello; així com als visitants Chukwueze, Víctor Ruiz, Cáseres i Mario Gaspar.

Incidències: Partit entre Real Betis y Villarreal CF corresponent a la jornada 31 de LaLiga disputat en el Benito Villamarín davant de 28.475 espectadors. Es va celebrar un minut de silenci en memòria de Gregorio Conejo i Rogelio Sosa.

Fotos: Villarreal CF / LaLiga