Villarreal i Barça empaten a 4 en un partit vibrant

L’entrenador del Villarreal CF, Javi Calleja, ha destacat l’espectacular partit firmat pel Submarí davant del líder de LaLiga. Això sí, el tècnic madrileny es va quedar amb sabor agredolç. “Un punt davant del Barça és positiu, però vist el partit no tant. Hem fet moltes coses positives. Hem remuntat un partit que se’ns ha posat 0-2. L’equip ha sigut valent en busca de la victòria. Té mèrit marcar quatre gols al Barcelona. Se’ns estan escapant molts punts per xicotets detalls”, va comentar.

Per a Calleja, el Villarreal va meréixer la victòria: “El més normal és que haguérem sumat els tres punts. És un colp dur per com ha succeït, però cal valorar el punt davant del líder. Quan marques tants gols i no sumes de tres en tres és perquè estàs tenint errades a nivell defensiu. Està clar on hem de millorar”.

Segons el preparador, el colp no ha de minar la moral groga: “L’expulsió ens ha fet mal a pesar del poc de temps que quedava. Ens ha tocat patir. És difícil aguantar contra un equip com el Barça. L’equip ha defés amb intensitat, però ha arribat la falta de Messi i un córner que no hauria d’haver-se produït. Portem tot l’any igual i no baixem el cap. L’equip ha d’armar-se de valor i continuar afrontant els partits d’aquesta manera”.

Per a finalitzar, Calleja es va mostrar optimista de cara al futur: “Pense que l’equip va a quedar-se en Primera Divisió. Quan jugues així contra un equip com el Barcelona has de traure moltes conclusions positives. El nivell ofensiu que hem mostrat ha sigut molt alt. Ens està faltant l’equilibri amb l’aspecte defensiu. Ens queden molts partits i punts per a guanyar. Volem potenciar el que estem fent bé i millorar en la parcel·la de darrere. Hem d’evitar que ens facen tant de mal. De tots eixos gols encaixats hi ha molts que es poden evitar. Són xicotets detalls”.

Fitxa tècnica:

Villarreal CF, 4 – FC Barcelona, 4

Villarreal CF: Asenjo; Álvaro, Funes Mori, Víctor Ruiz; Mario, Morlanes (Cáseres, m. 62), Iborra, Cazorla, Pedraza; Chukwueze (Bonera, m. 86) i Toko Ekambi (Bacca, m. 72).

FC Barcelona: Ter Stegen; Sergi Roberto, Umtiti, Lenglet, Jordi Alba; Arturo Vidal, Sergio (Rakitic, m. 72), Arthur (Aleñá, m. 72); Malcom, Luis Suárez i Coutinho (Messi, m. 60).

Gols: 0-1. Min. 11: Coutinho. 0-2. Min. 15: Malcom. 1-2. Min. 22: Chukwueze. 2-2. Min. 49: Toko Ekambi. 3-2. Min. 61: Iborra. 4-2. Min. 79: Bacca. 4-3. Min. 90: Messi. 4-4. Min. 93: Luis Suárez.

Àrbitre: Hernández Hernández (C. Canari). Groga al local Funes Mori; així com als visitants Sergio, Lenglet, Arturo Vidal, Aleñá, Messi i Sergi Roberto. Va expulsar per doble amonestació a Álvaro per part del Villarreal (m. 85).

Incidències: Partit corresponent a la jornada 30 de LaLiga disputat en l’Estadi de la Ceràmica davant de la presència de 19.515 espectadors.

 

Foto: Villarreal CF

error: Contingut protegit!