El tècnic del Villarreal, Javi Calleja, ha comparegut davant de els mitjans de comunicació per a analitzar la victòria del Submarí a domicili davant del FC Zenit per 1-3: “Veníem a competir, fer un bon partit i a obtindre un resultat favorable per al partit de volta i així ho hem fet. Hem firmat 90 minuts sensacionals. A Europa no sentim la pressió i estem demostrant tindre confiança. Hem tret la nostra millor versió, fent un partit seriós, complet i aconseguint un resultat molt satisfactori”.

El preparador madrileny ha elogiat l’excel·lent treball dels seus: “Han estat molt bé. Fruit d’això, el partit ha paregut més senzill del que realment ha sigut. Europa ens il·lusiona molt i volem arribar el més lluny possible”.

A més, el tècnic ‘groguet’ ha aplaudit l’actuació de Manu Morlanes, que es va estrenar com a anotador amb el primer equip: “És molt destacable. Mai s’amaga. Ha donat una exhibició de com moure’s pel terreny de joc i ha demostrat molta personalitat. Per sort, ha tingut l’oportunitat de fer gol. Nosaltres volem que ens continue ajudant i que continue demostrant tot el futbol que atresora”.

Finalment, Calleja ha destacat la necessitat de traslladar la imatge europea a la lliga: “Ara hem de descansar i tornar a pensar en LaLiga. Este partit ha de servir-nos com a exemple. Hem d’oblidar la pressió i afrontar els partits com ho fem a Europa. Sabem el que ens juguem davant del Llevant i competirem per aconseguir un triomf que ens traga del descens”.

Fitxa tècnica:

FC Zenit: Lunev; Smolnikov, Ivanovic, Rakitskyy, Kuzyaev; Mak (Shatov, m. 72), Ozdoev (Zabolotny, m. 88) Barris, Driussi; Azmoun (Hernani, m. 74) i Dzyuba.

Villarreal CF: Andrés Fernández; Miguelón, Álvaro, Funes Mori, Víctor Ruiz, Jaume Costa; Iborra, Morlanes (Caseres, m. 71), Fornals (Cazorla, m. 77); Chukwueze i Gerard (Bacca, m. 85).

Gols: 0-1. Min. 32: Iborra. 1-1. Min. 34: Azmoun. 1-2. Min. 63: Gerard. 1-3. Min. 70: Morlanes.

Àrbitre: Gianluca Rocchi (Itàlia): Va amonestar als locals Barris i Smolnikov, així com als visitants Jaume Costa i Miguelón.

Incidències: Partit entre FC Zenit i Villarreal CF corresponent al partit d’anada dels octaus de final de la UEFA Europa League disputat en l’Estadi de San Petersburgo davant de 51.826 espectadors.

(Foto: Villarreal CF)

error: Contingut protegit!