L’entrenador del Villarreal CF, Javi Calleja, es va mostrar molt orgullós dels seus jugadors després de l’emocionant partit davant del Rayo Vallecano en l’Estadi de la Ceràmica (3-1). Una victòria vital per als interessos grocs. “Cal donar-li moltíssim valor a tot el que estem fent. Portem molta càrrega física i psicològica. Quan pitjor s’han posat les coses, més hem demostrat que volem eixir d’ací. Ens han marcat un gol i té molt mèrit donar-li la volta com ho hem fet”, va comentar.

Per al tècnic madrileny, l’equip va anar ‘in crescendo’: “Hem acabat la primera part prou bé. Ens ha faltat entrar al partit amb més ritme i això ha fet que el rival s’avançara. A partir d’ací hem fet un pas cap avant. En la segona part sabíem que havíem d’anar a per totes des del principi. La mentalitat i el compromís es veu en tots els partits. Estic tremendament orgullós”.

Segons Calleja, el fet d’anar sumant victòries ha canviat la mentalitat de l’equip: “Tots estem convençuts del que fem. Açò només s’aconseguix amb unió i amb treball. Hem de seguir així. Som una família i m’ompli d’orgull. Quan ganes la mentalitat et canvia. L’Europa League ens ha servit per a creure i agafar confiança. Tenim una plantilla àmplia i tots els jugadors se senten importants”.

Per a concloure, Calleja es va referir al fet de que la setmana que ve no hi haja competició de lliga: “Esta parada ens vindrà bé a nivell mental per a desconnectar un poc. Portem molts partits i està bé que descansem un poc. Este xicotet “matalaf” només serveix per a treballar més i millor. No cal relaxar-se, al revés”.

Fitxa tècnica:

Villarreal CF: Asenjo; Álvaro, Funes Mori, Víctor Ruiz; Jaume Costa (Miguelón, m. 16), Iborra (Gerard, m. 66), Morlanes, Cazorla, Pedraza; Chukwueze (Fornals, m. 83) i Toko Ekambi.

Rayo Vallecano: Dimitrievski; Advíncula (Embarba, m. 77), Velázquez (Suren, m. 55), Gálvez, Amat, Álex Moreno; Bebé, Mario Suárez, Imbula (Pozo, m. 67), Álvaro; Raúl de Tomás.

Gols: 0-1. Min. 19: Mario Suárez. 1-1. Min. 49: Toko Ekambi. 2-1. Min. 51: Toko Ekambi. 3-1. Min. 87: Gerard.

Àrbitre: González González (C. Castellano-Leonés). Groga als locals Funes Mori, Víctor Ruiz i Álvaro; així com als visitants Velázquez, Gálvez i Amat.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 28 de LaLiga disputat en l’Estadi de la Ceràmica davant de la presència de 17.117 espectadors.

(Fotos: Villarreal CF)