El Juvenil A alça la Copa del Rei per primera vegada en la seua història al doblegar amb contundència a l’Atlètic de Madrid

El Juvenil A es va alçar amb la Copa del Rei per primera vegada en la història del Villarreal CF. Ho va fer imposant-se amb notable solvència a l’Atlético de Madrid per 0-3 i aconseguint un doblet històric que alça al conjunt de Miguel Ángel Tena al màxim del panorama juvenil nacional. Els gols del Villarreal els van firmar Jorge Galdón, per partida doble, i Fer Niño.

El conjunt ‘groguet’ va posar la guinda a una campanya per al record aconseguint l’anhelada Copa del Rei Juvenil, un títol que se suma al campionat de lliga d’enguany, i que va poder ser triplet si en la final de la Copa de Campions els onze metres no hagueren allunyat al Submarí del trofeu.

La temporada del Juvenil A només es pot qualificar d’excepcional i obri un futur més que prometedor per als seus integrants, un conjunt de jóvens jugadors que unixen qualitat i fam de títols, en aquesta categoria i en les superiors.

 

Fitxa tècnica:

Atlético de Madrid: Saldaña; Cova (Nacho, m. 63), Marco, Alfredo, Medrano; Ricard, Castro, Ferreras (Silvano, m. 83), Cedric; Salido i Del Campo.

Villarreal CF: Jorgensen; Morcillo, Pereiro, Nwankwo, Tasende; Enric Martínez (José Luis, m. 75), Carlo Adriano, Morante, Galdón (Operé, m. 88); Fer Niño (Gonzaga, m. 84) y Arana (Collado, m. 73).

Gols: 0-1. Min 13: Galdón. 0-2. Min. 45: Fer Niño (p). 0-3. Min. 78: Galdón.

Àrbitre: Juan Manuel Ruiz Aguilera (Comité andalús). Va amonestar als locals Alfredo i Salido; així com als visitants Arana, Nwankwo i Pereiro. Va expulsar per roja directa a Del Campo en el temps afegit.

Incidències: Partit entre l’Atlético de Madrid i el Villarreal CF corresponent a la final de la Copa del Rei Juvenil celebrat en l’Estadi Municipal Antonio Peroles de Roquetas de Mar (Almería) davant de 3.500 espectadors.

(Foto: Villarreal CF)

error: Contingut protegit!