El PP de Vila-real proposa eliminar l’impost de successions i donacions

Feb 7, 2019 | VILA-REAL

Els populars plantegen una proposta perquè es bonifique l’impost al màxim per a no penalitzar les herències mentre l’Estat debat si elimina aquests impostos

El Partit Popular de Vila-real ha presentat una moció perquè el ple de la ciutat sol•licite al Govern d’Espanya l’eliminació de l’impost de donacions i successions.

Lleida

Una proposta que el Partit Popular ha presentat a nivell nacional en el Senat i que, tal com ha explicat el regidor del PP, Carlos Gil, en el cas de la Comunitat Valenciana, és molt més car que en altres comunitats. De fet, a la Comunitat Valenciana es paga 22 vegades més que a Catalunya i 14 vegades més que a Madrid pel tram impositiu que imposen les comunitats autònomes.

 

 

La proposta del PP inclou, a més, que aprofitant el debat que existeix per a millorar el finançament autonòmic “que s’incloguen millores que puguen suplir a aquest tribut” que afectaria a la recaptació de la Comunitat.

Sol•licitar a la Generalitat que s’anul•len les modificacions imposades a aquest impost i que es bonifique un 99% en les operacions de pares a fills i, a més, que es bonifique la plusvàlua en el cas d’herències en primer grau i que arribe al 99% de manera que s’aconseguiria que “la càrrega impositiva per heretar al mínim”.

UAB

Carlos Gil ha recordat que les propostes econòmiques del PP passen per reduir impostos sempre que es puga, com és el cas, per a incentivar l’estalvi i les inversions.

Més notícies…