Vila-real amplia el fòrum Ocupa’t amb nova ubicació, més empreses, entitats, ofertes i inscrits

Feb 7, 2019 | VILA-REAL

La cita passa al Centre de Congressos, Fires i Trobades, on comptarà amb transport gratuït, conferències, tallers pràctics, assessorament personalitzat i informació útil per a trobar ocupació, així com entrevistes per als interessats que s’inscriguen

Vila-real es prepara ja per a acollir una nova edició del fòrum Ocupa’t, una jornada centrada en l’ocupació que, a banda d’oferir assessorament, formació i informació, s’encarrega de posar en contacte de forma ràpida i directa a empreses que busquen candidats amb persones que busquen treball.

Lleida

El regidor d’Economia, Xavier Ochando, ha presentat l’esdeveniment amb l’edil de Congressos, Diego Vila, i juntament amb la secretària tècnica de l’acte, Elena Romaguera. La jornada se celebrarà el pròxim 22 de febrer, de 8.30 a 14.30 hores, i per primera vegada passa de celebrar-se a l’Espai Jove per anar al Centre de Congressos, Fires i Trobades.

Fa quatre anys era una iniciativa pionera i hui administracions com la Generalitat Valenciana es plantegen començar a organitzar sessions d’aquestes característiques”, afirma Ochando, qui ha destacat que aquest fòrum d’ocupació i emprenedoria “s’ha convertit en un referent, de tal manera que a causa del creixement registrat, hem demanat ajuda a la Regidoria de Congressos perquè ens cedira un edifici com el Centre de Congressos per a poder augmentar l’espai i l’horari d’atenció al públic”. Fins al lloc es podrà accedir a través del servei públic d’autobús (línies L1A i L1B).

En aquest sentit, Diego Vila assenyala que “des de la Regidoria tenim clar que aquest tipus d’esdeveniments ens ajuden a continuar reforçant les nostres marques de ciutat, més encara, quan reuneixen a tantes persones, per la qual cosa ens alegra que Ocupa’t puga continuar creixent, amb més empreses i entitats disposades a ajudar els nostres veïns”.

Per part seua, Elena Romaguera ha explicat que “les majors dimensions del fòrum permeten concentrar més opcions en un mateix espai” i convida a totes les persones que ho desitgen a inscriure’s gratuïtament i participar en totes les propostes que s’han preparat per a aqueix dia, com ja han fet més de 400 persones fins al moment, superant tots els rècords. “Tindrem conferències i tallers per a millorar la cerca d’ús de la mà de professionals, informació laboral i assessorament per a aconseguir la principal meta i, el més important, 117 ofertes de treball i entrevistes que es podran realitzar el mateix dia, prèvia inscripció en www.ocupat.es”, afig.

Entre els ens participants destaquen la Generalitat Valenciana, a través de Labora –el director general de la qual, Enric Nomdedéu, estarà present-, juntament amb altres organitzacions de l’àmbit dels recursos humans, com Randstad, Adecco, Access, Grup Aldía, Tots Units, Mapfre, Adavi, Ucovi i nombroses empreses de diferents sectors, així com grans superfícies, com Carrefour, Decathlon o Bricomart, entre altres.

En total seran 33 entitats, enfront les 16 de fa un any, el doble”, assegura Ochando, qui destaca que les ofertes d’ocupació també s’han incrementat més d’un 30%, amb 117 llocs disponibles. Totes les persones interessades a ser entrevistades el mateix dia, poden inscriure’s a les ofertes fins al 17 de febrer al web www.ocupat.es. Així mateix, Romaguera anima als assistents a portar currículums “tot i que no estiguen inscrits a les entrevistes” i recorda que “hi haurà ofertes per a titulats universitaris i els alumnes de l’UJI rebran crèdits de lliure configuració”. També hi haurà espais d’ocupació per a persones amb capacitats diferents.

UAB

Esperem superar la xifra d’inserció directa registrada fa un any, que va ser del 15% en un dia”, manifesta Ochando, qui anima als veïns a participar en un esdeveniment que “pot suposar una gran oportunitat d’empoderament i autonomia per a molts”.

Més notícies…