El PP proposa incloure a les penyes i els veïns de Vila-real en la nova comissió de convivència

Ene 23, 2019 | VILA-REAL

Els populars creuen que la comissió per a la convivència entre penyes i veïns ha de comptar amb els seus protagonistes i no ser un element perquè l’alcalde es faça fotos    

El Partit Popular de Vila-real ha proposat avui que s’incloga a diversos representants ciutadans en la nova comissió sobre convivència que es vol impulsar en l’Ajuntament. Per als populars, tal com ha explicat l’edil Alejo Font de Mora, “és fonamental que els principals actors estiguen en la comissió i, sobretot, que siga una eina eficaç i no un muntatge perquè l’alcalde es faça més fotos”.

Lleida

D’aquesta manera, el PP ha proposat que en la comissió de convivència s’incloga a un membre designat per la Junta de Festes, un membre de la Comissió de Penyes, un membre de la Federació de Veïns i representants de la Policia Local, així com dels Serveis Públics.

Font de Mora assenyala que “a més, seria interessant que pogueren acudir experts i les persones interessades a aportar el seu granit d’arena per a afavorir la convivència entre veïns i penyes“.

UAB

Per al PP “de gens serveix que es creu una comissió si els protagonistes no poden aportar el seu punt de vista”. Al mateix temps, el regidor sol·licita que “siga una eina real i que prenga decisions per a millorar la convivència i que no es quede en un titular, com sol succeir en aquests casos”.

Més notícies…