La plaça Major i els jardins del Pla seran de nou el lloc triat per a la col•locació de les parades del Mercat que durant tres dies també oferirà activitats i tallers per a xiquets i xiquetes

Un any més arriba a Borriana una nova celebració del conegut com Mercat Medieval, que en aquesta ocasió tindrà lloc el pròxim cap de setmana, del 25 al 28 de gener, quan la Plaça Major i els coneguts com Jardinets del Pla aculliran una nova celebració comercial i d’oci. Així ho ha anunciat la regidoria de Festes de l’Ajuntament de Borriana, qui ha detallat que “el divendres a partir de les 18.00 hores tindrà lloc la inauguració del Mercat Medieval, en el que esperem que siga sol la primera de tres jornades temàtiques a través de les quals Borriana torna per un cap de setmana a l’ambientació de l’època medieval”.

A més, i tal com també s’ha volgut explicar des de l’organització del Mercat Medieval, hi haurà tota una ambientació específica que s’espera siga del grat del públic assistent, i en la qual també ha col•laborat de forma especial el Club de Tir amb Arc de Borriana, que durant tot el cap de setmana oferirà la possibilitat d’iniciar-se en aquest art, a més de realitzar diverses exhibicions en les diferents jornades del Mercat Medieval per a acostar als i les assistents a les arts de tir que en el seu moment es practicaven en l’Edat Mitjana.

El Mercat Medieval s’emmarca ja dins de la programació especial que durant un mes i mig es durà a terme a Borriana en les celebracions en honor al Patró de la ciutat, Sant Blai, qui viurà el seu dia gran una setmana més tard, el diumenge dia 3 de febrer amb la tradicional Font del Vi que donarà inici a fins a cinc caps de setmana complets d’activitats festives i culturals que transformen totalment la ciutat de Borriana, tal com farà en aquest últim cap de setmana de gener el Mercat Medieval.

error: Contingut protegit!