L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco; el regidor de Festes, Omar Braina; la presidenta de la Junta de Festes, Noelia Selma; i les reines de les festes Natalia Palacio i Natalia Collazos han procedit al repartiment de les polseres oficials de la Magdalena 2019, de les quals en total es repartiran 70.000 unitats.

Els veïns i veïnes de Castelló poden recollir la seua polsera en la plaça Major i la tinença d’Alcaldia del Grau de 17.00 a 21.00 fins a esgotar existències. El Patronat Municipal de Festes, en col•laboració amb la Junta de Festes, ha avançat, per segon any consecutiu, el repartiment perquè els castellonencs siguen els primers a lluir la tradicional polsera, que en aquesta ocasió l’ha dissenyada Mónica Toledo.

La setmana que ve també es distribuiran en la Fira Internacional de Turisme Fitur per a promocionar unes festes declarades d’Interés Turístic Internacional des de 2010 i que enguany celebren el seu 75 edició. 

error: Contingut protegit!