L’entrenador del Villarreal CF, Luis García, ha lamentat els errors comesos pel seu equip en el partit de volta d’octaus de final de la Copa del Rei davant de l’Espanyol i ha destacat que el seu equip ha mostrat una bona imatge: “No m’ho crec. Hem regalat i l’Espanyol ha aprofitat els nostres errors. El resultat és massa exagerat perquè crec que l’eliminatòria ha estat molt més igualada del que diu el resultat global. Els errors que hem comés no es poden entrenar. Hem competit l’eliminatòria i ens emportem una decepció per no passar. Després del descans l’equip ha tingut les seues opcions de remuntar. Al final, una desatenció en un córner ha matat l’eliminatòria”.

Luis García ha felicitat a l’Espanyol per superar l’eliminatòria: “El que mereix passar és la que marca els gols, però el Villarreal ha competit l’eliminatòria. En el joc hem estat millor que l’Espanyol, però en les àrees no ha sigut així”.

El preparador madrileny ha marcat el camí que s’ha de seguir: “Ara ens toca centrar-nos en LaLiga. Cal alçar-se. En aquestes setmanes ens juguem moltíssim. No estem fent les coses tan malament”.

El pròxim partit del Villarreal serà davant de l’Athletic Club en l’Estadi de la Ceràmica (diumenge, 16.15 hores). “El partit del diumenge és una final. Estarem molt units per a jugar contra un equip que ve en una molt bona dinàmica. L’equip és viu i està desitjant guanyar. Ens queda tota la segona volta i serà una lluita titànica. Hi ha moltíssima igualtat. El diumenge hem de fer un pas avant. L’afició segur que estarà al nostre costat”, ha conclòs Luis García.