Els dies 18 i 19 de gener se celebraran les III Jornades Educatives per a Famílies i Docents a Nules

Per tercer any consecutiu Nules serà punt de trobada del sector educatiu de la Comunitat Valenciana en albergar els dies 18 i 19 de gener les III Jornades Educatives per a Famílies i Docents a Nules, es tracta d’una iniciativa amb la qual es pretén crear un fòrum de debat d’assumptes d’actualitat relacionats amb l’educació en el qual participen tots els sectors implicats, els mestres, les famílies i les persones no docents que treballen en centres educatius.

El regidor d’Educació, Ramon Canut, comenta que “aquestes jornades s’han convertit en tan sols dues edicions en tot un referent dins del sector educatiu de la nostra comunitat i que són una realitat gràcies al treball desinteressat i l’esforç fet per docents i famílies de la comunitat educativa de Nules”.

Amb el lema “Deixem volar la imaginació. Deixem volar l’educació” aquestes jornades tindran diverses ponències i experiències sobre diferents temàtiques com ara les anomenades “Escuela Pública: dignidad y compromiso”; “Multitallers escolars”; “La alimentación de los niños en las escuelas, comedores y en el hogar familiar”; “Arts&Tecnologies per a educar. Revista digital MentsEnBlanc”; “La Naturaleza en la Escuela: el paisaje del patio natural y educativo”; “Eleuterio Pérez, un exemple pràctic de Stars””; “Jornades de Convivència de famílies Jaume I”; “Educación emocional para padres y maestros”; “Del suspenso al suspense. El arte contemporáneo como herramienta para transformar  el sistema educativo”; “L’escola, espai obert a les famílies”; o “Arteneuronas a tope”.

Entre les persones que participen en aquestes jornades es troben Ángeles Llorente, Juan Lorca, Inara Hasanova, Rafael Guerrero, Andrea de Pascual o Aitor Zenazurrabeitia; a més d’equips, organitzacions educatives o representants de centres educatius  que parlaran d’experiències educatives com ara el CEIP Don José Alba de la Vilavella, l’IES Gilabert de Centelles de Nules; el CEIP Eleuterio Pérez de la Vall d’Uixó, CEIP Jaume I de Nules, CEIP Lope de Vega de Nules, o el CEIP Ausiàs March de la Vall d’Uixó.

Com a novetat en aquesta edició cal destacar la jornada matinera per a fills i filles dels assistents que s’ha organitzat per al dissabte 19 de gener en l’Espai Verd Viu de Nules, on hi haurà activitats i tallers gratuïts per als més menuts.  

Un any més per a promocionar les jornades s’ha fet un concurs per a la realització del cartell. Així doncs, els guanyadors són alumnes de tercer de l’ESO de l’IES Gilabert de Centelles de Nules, Pablo Blasco Cardo, autor del cartell i Imane Belmihoub Yahiaoui, autora del logotip.

Cal recordar que les inscripcions estan obertes en l’adreça  https://www.facebook.com/jornadeseducativesnules/ on es pot trobar tota la informació relacionada amb les III Jornades Educatives per a Famílies i Docents a Nules que tindran lloc a la sala d’actes de la Caixa Rural Sant Josep de la localitat.

error: Contingut protegit!